MET DANK AAN ONZE SPONSORS ...

Bij ABN AMRO België kunt u als particulier of bedrijf terecht voor een volledig product- en dienstenpakket op het vlak van online banking, private banking en zakelijk bankieren.

 

dpdruk is een full-service drukkerij in Mechelen, zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor alle drukwerken. Kleine of grote oplages, kleine of grote formaten.

 

Televisie, internet en telefonie via de kabel voor particulieren. Ook oplossingen voor bedrijven waaronder huurlijnen en internet.

 

In het historische hart van Mechelen werd de Minderbroederskerk omgetoverd tot een verbazingwekkend en luxueus viersterrenhotel

met een adembenemend interieur dat u meevoert op een reis doorheen tijd en ruimte.

 

Blops is een modern en creatief Mechels communicatiebureau. Van eenvoudige logo tot uitgekiemde (imago)campagnes, zowel online als offline...

 

De verandering is de uitdaging, de uitdaging is de verandering. WILLEMEN GROEP maakt er een erezaak van om elk project met de hoogste zorg af te werken.

 

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een een multifunctioneel en geïntegreerd huis. De commerciële congreswerking voorziet 8 multifunctionele zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten.

 

Brouwerij Haacht is sinds 1893 een 100% Belgische familiebrouwerij. Het is een bewuste keuze om geen deel uit te maken van een internationale groep. Deze onafhankelijke aanpak heeft alleen maar voordelen voor onze klanten en onze partners.

 

Het Kasteel Tivoli en zijn aanpalend prachtig park is centraal gelegen in het economisch voortvarende Vlaanderen, nabij de stad Mechelen. Het is, met haar restaurant, vergaderzalen en feestruimtes, de perfecte locatie voor zakenmeetings en al uw feesten op hoog niveau.

 

Vistalink NV is a center of competence that focusses on vision as a unique technological specialization.

 

Bent u op zoek naar gedegen advies of begeleiding voor uw boekhouding of belastingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Arco Information ontwikkelt, verkoopt en implementeert softwareproducten in het domein van documentenbeheer, dossierbeheer, workflow management en postbehandeling.

Wij staan zeven dagen op zeven voor u klaar. Omdat we heel goed beseffen hoe ingrijpend het verlies van een dierbare kan zijn, begeleiden we u van A tot Z.

 

 

ODTH wil op een duurzame manier zichzelf profileren in de logistieke sector. Klantentevredenheid alsook de continuïteit van onze dienstverlening is de belangrijkste drijfveer en wordt geborgd door een kwaliteitsvolle en flexibele service.

 

Mechels architectenbureau dat gespecialiseerd is in industriebouw, kantoren, appartementen, hotels en scholen.

 

Distributie en productie van kwaliteitskranen en -accessoires voor de watermaatschappijen van vandaag en morgen.

 

Meer dan 30 jaar creëert Brummo de ideale woon-, werk- of studieruimte voor haar klanten. We streven ernaar om een  omgeving te realiseren die mensen inspireert.  Of het nu om een bouwgrond, een studentenkot of een bedrijfspand gaat... De ruimte voor uw toekomst, dus.”

 

The House of Contact Centers vertrekt vanuit expertise en samenwerking met waardevolle partners en zorgt ervoor dat klanten de juiste ondersteuning krijgen om de effectiviteit en efficiëntie van hun contactcenter te verhogen.

 

4 Biz & More is een dynamische consulting organisatie die bedrijven de juiste commerciële ondersteuning en focus wil geven om zo samen de klant - zowel de interne als externe klant - sterker te kunnen aanspreken en benaderen.

 

... & PARTNERS

Maatschappelijke zetel

Liersesteenweg 198

2800 Mechelen

Tel.: 0479 88 27 55

info@foundationmechelen.be

Ondernemingsnummer

BE0833.862.478

Bank

IBAN: BE73 7310 1505 3260

BIC: KREDBEBB

Onze Missie

Foundation Mechelen is een vzw opgericht in 2011 door oud-spelers van YRKV Mechelen en Racing Mechelen. Ondertussen hebben een aantal nieuwe mensen de raad van bestuur vervoegd en is het voetbalverleden wat minder prominent aanwezig.
We organiseren evenementen met focus op het bedrijvensegment en de sociaal geëngageerde Mechelaar. De opbrengsten gaan integraal naar goede doelen en sociale organisaties.

© 2018 Foundation Mechelen vzw. Alle rechten voorbehouden. Webdesign by Blops - Fotografie Rudy De Doncker - Jan Smets - Eddy Verschueren - Privacy verklaring